Verzending

Wij hanteren gratis verzending op alle bestellingen!

Als je bestelling is geplaatst ontvang je binnen 30 minuten een bevestigingsmail. Geen e-mail ontvangen? Controleer dan eerst de map met ongewenste mail of spam.

Als de bevestiging hier ook niet te vinden is, neem dan contact op via een ons mailadres. Onze klantenservice zal vervolgens de status van je bestelling controleren en je helpen bij het vinden van je orderbevestiging. 

Over het algemeen worden bestellingen binnen 1-2 werkdagen verzonden nadat de bestelling is geplaatst. In de meeste gevallen doen we ons best om dit op dezelfde werkdag al te verzenden.

Nadat de bestelling is verzonden, zal de koerierdienst de levering verzorgen. Al onze bestellingen worden verzonden vanuit ons magazijn in Nederland. Houdt u er rekening mee dat wij niet in het weekend leveren.

Nadat wij je bestelling hebben verzonden, ontvangt je een e-mail van de koerierdienst met informatie over hoe je de bestelling kunt volgen.

Als u een wijziging wilt aanbrengen, moet dit via de desbetreffende koerierdienst gebeuren, aangezien wij geen controle meer hebben over de levering nadat de bestelling ons magazijn heeft verlaten.

Retourneren

Met uitzondering van beschadigde, gedragen of gewassen artikelen dekken we op dit moment niet de kosten voor het retourneren van een product naar ons.

We raden aan het item via een aangetekende bezorgmethode te verzenden zodat je het altijd kunt volgen.

Montcho is niet aansprakelijk voor geretourneerde goederen die nooit zijn aangekomen in ons magazijn of beschadigd. gedragen of gewassen zijn tijdens hun retour.

Laat het ons meteen weten als er iets mis is met ontvangen items. Neem contact op met onze klantenservice via een van de opties onderaan de pagina en vermeld hierbij altijd:

Bestelnummer
Naam van het beschadigde artikel
Beschrijving van de beschadiging

Het kan natuurlijk voorkomen dat een artikel niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wanneer je niet tevreden bent met je bestelling, bijvoorbeeld omdat het niet past, helpt de klantenservice je graag bij het vinden van een oplossing. Neem hiervoor contact op via de mail.

Uiteraard kun je het artikel binnen 30 dagen terugsturen en ontvang je vervolgens het volledige aankoopbedrag terug. LET OP! Het artikel moet wel voldoen aan onze hygiene richtlijnen. Lees onder het kopje 'retourneren' hier meer over.

Zodra we je artikel terug in ons magazijn hebben ontvangen vindt er een controle plaats aan de hand van de reden op het retourbon.

Na goedkeuring sturen we je een bevestigingsmail en krijg je het aankoopbedrag terug. Ook als de producten niet zijn goedgekeurd krijg je hier zo spoedig mogelijk een bericht over.

Terugbetaling vindt automatisch plaats via de betaalmethode die je hebt gebruikt om je oorspronkelijke bestelling te plaatsen. Dit duurt maximaal 10 werkdagen, afhankelijk van de uitgever van je betaalmethode.

Voor het ruilen van artikelen hanteren we de onderstaande regels, neem deze door voordat je artikelen wil ruilen:

Alleen niet gebruikte, onbeschadigde, niet gedragen en niet gewassen producten, die in dezelfde staat zijn zoals je ze hebt ontvangen, kunnen worden geruild. De producten dienen in de originele onbeschadigde verpakking (dus met alle labels, kaartjes, zegels etc.) te worden teruggestuurd.

De artikelen worden door onze experts beoordeeld. De controle wordt streng uitgevoerd omdat het gaat om hygiene-artikelen, maar zijn wel rechtvaardig.

Wij doen ons uiterst best om de bestellingen op een zorgvuldige, snelle en nette manier naar je op te sturen, en gaan ervan uit dat jij dit waardeert en bij een eventuele inruiling door jou op dezelfde manier aan ons terug wordt gezonden.

Terugbetalingen kunnen tot 10 werkdagen duren. Nadat we de terugbetaling hebben goedgekeurd verloopt de uitbetaling via je individuele betalingsverstrekker.

Vanaf dat moment hebben wij geen controle meer over de terugbetaling. Na 10 werkdagen nog steeds niets ontvangen? Neem dan contact met ons op via een van de opties onderaan de pagina.