Verzending

Wat zijn de verzendkosten?
Voor leveringen binnen Nederland rekenen we €5,95. Voor internationale verzendingen kunnen de kosten gecontroleerd worden tijdens de tweede stap van het afrekenproces.


Welke verzendopties bieden jullie aan?
We werken samen met DHL en PostNL en bieden twee verzendopties aan, afhankelijk van het land van bestemming. Je kunt ervoor kiezen om je pakket thuis te laten bezorgen of het op te halen bij een DHL afleverpunt. We beoordelen voortdurend onze verzendmethoden om te verzekeren dat je je bestelling op de meest geschikte manier ontvangt.


Bieden jullie ook gratis verzending aan?

Zeker! Voor bestellingen boven de €50 bieden we gratis verzending aan binnen Nederland.


Wat is de verzendduur?

Normaal gesproken worden bestellingen binnen 1 tot 3 werkdagen verzonden na plaatsing van de bestelling. Gedurende drukke periodes, zoals Black Friday, december & uitverkoopperiodes, kan het wat langer duren voor je je bestelling ontvangt. Na verzending zal onze logistieke partners DHL of PostNL de levering verzorgen. Alle bestellingen worden verzonden vanuit ons magazijn in Nederland. Let op: we leveren niet in het weekend.


Kan ik mijn bestelling volgen?
Zodra je bestelling is verzonden, krijg je een e-mail van DHL of PostNL met informatie over het volgen van je bestelling. Mocht je iets willen wijzigen, dan moet dat via de bezorgdiensten, want zodra de bestelling ons magazijn heeft verlaten, hebben we geen controle meer over de levering.


Verzenden jullie ook internationaal?
In principe kunnen we onze producten wereldwijd verzenden vanuit ons magazijn in Nederland. Als we een bestelling niet kunnen leveren, nemen we contact met je op en geven we je een volledige terugbetaling.


Moet ik douanekosten betalen?

Alle bestellingen binnen de Europese Unie zijn vrijgesteld van douanekosten. Voor bestellingen buiten de EU kunnen er echter douane- en invoerrechten gelden. Eventuele extra kosten voor de douane zijn de verantwoordelijkheid van de ontvanger. Wij hebben geen controle over deze kosten en kunnen hun hoogte niet voorspellen. Raadpleeg het douane- en invoerbeleid van jouw land om te zien of er waarschijnlijk extra kosten worden aangerekend.