Ruilen & retourneren

Kan ik mijn artikelen ruilen/retourneren?

Montcho vindt het uiterst belangrijk dat je tevreden bent over je aankoop en doen onze uiterste best om onze producten op de meeste efficiënte manier bij je af te leveren. Indien je (deels) je bestelling terug wil sturen, dan kun je binnen 30 dagen na (volledige) levering je bestelling herroepen, zonder opgaaf van reden. Na herroeping heb je daarna nog 14 dagen om het artikel naar ons terug te sturen.

 

Voor het terugsturen van artikelen hanteren we wel de onderstaande regels, neem deze door voordat je artikelen retour stuurt:

 

Alleen niet gebruikte, onbeschadigde, niet gedragen en niet gewassen producten, die in dezelfde staat zijn zoals je ze hebt ontvangen, kunnen worden geretourneerd en worden vergoed. De producten dienen in de originele onbeschadigde verpakking (dus met alle labels, kaartjes, zegels) retour te worden gezonden.

 

De artikelen worden door ons beoordeeld. Onze experts bekijken dan zowel de verpakking als het artikel en stellen vast of deze gebruikt, gewassen of geopend is. De controle wordt streng uitgevoerd omdat het gaat om hygiëne-artikelen, maar zijn wel rechtvaardig.

 

Wij doen ons uiterste best om de bestellingen op een zorgvuldige, snelle en nette manier naar je op te sturen, en gaan ervan uit dat jij dit waardeert en bij een eventuele retourzending door jou op dezelfde manier aan ons retour wordt gezonden. Mocht dit onverhoopt niet het geval zijn, dan zijn we genoodzaakt hier kosten voor in rekening te brengen.

 

Ruilen

Stap 1:

Stuur een e-mail naar: info@montcho.nl. Geef in de e-mail aan om welk bestelnummer het gaat en welke artikelen je wilt inruilen. De artikelen die je wilt ruilen kan je retour zenden en op het retourformulier aangeven dat het om een inruiling gaat en welke artikelen je graag wilt inruilen.

 

Stap 2:

Nadat we je bericht over ruilen hebben ontvangen, ontvang je (via de e-mail) een retourlabel van ons. Het retourneren in verband met ruilen een éénmalig gratis in Nederland en België.

 

Stap 3:

Na ontvangst en verwerking ontvang van je retourzending ontvang je zo snel mogelijk de vervangende producten. Om alles zo snel en foutloos mogelijk te kunnen verwerken en je de vervangende producten op te kunnen sturen, verzoeken wij je ons retourformulier zo volledig mogelijk in te vullen en mee te sturen.

 

Retourneren

 Stap 1:

Voor het herroepen van je bestelling kun je een e-mail sturen naar info@montcho.nl. Wij verzoeken u graag om in de e-mail aan te geven om welk bestelnummer en artikelen het gaat.

Stap 2:

Nadat we je bericht over retourneren – herroepen hebben ontvangen, ontvang je via de e-mail éénmalig een retourlabel van ons waarmee je een bestelling kan retourneren. Het retourneren in Nederland en Belgie is gratis (de door ons verstuurde verzendlabel via de e-mail). Bij retourzendingen vanuit andere landen dien je zelf de retourzending te verzorgen.

 

Stap 3:

Na ontvangst van je retourzending ontvang je een bevestiging van ons en bericht over de verdere afhandeling. Na verwerking van de retourzending wordt uiterlijk binnen 14 dagen het aankoopbedrag teruggestort. De eventuele kosten van het retour zenden worden verrekend met het terug te storten bedrag.

 

Om alles zo snel en foutloos mogelijk te kunnen verwerken, verzoeken wij je ons retourformulier zo volledig mogelijk in te vullen en mee te sturen. Alvast bedankt!